Companies   Contact Us 


Cursuri Pyramid

Pyramid Educational Consultants, Romania oferă o selecţie largă de cursuri de instruire si formare pentru a se potrivi nevoilor de care orice părinte şi / sau profesionist are nevoie. Vă rugăm să consultaţi următoarele informaţii detaliate referitoare la fiecare dintre cursurile pe care le oferim.

Seria Abordarea Piramidală

Seria Abordarea Piramidală include o varietate de cursuri ÅŸi servicii de consultanţă concepute pentru a ajuta profesorii, terapeuÅ£i, personalul auxiliar, ÅŸi membrii familiei, cu posibilitatea de a optimiza învăţarea ÅŸi performanÅ£ele elevilor care se confruntă cu dizabilitati de dezvoltare. Acestea includ modul de punere în practica dupa modelul Abordarii Piramidale a Educatiei folosit în ÅŸcoli, comunităti, ÅŸi mediul de acasă. Abordarea Piramidala oferă un cadru ce are ca scop intampinarea "nevoilor individuale de învăţare” a fiecarui elev prin-un amestec unic de spectru larg de strategii comportamentale analitice ,bazate pe cercetari si dovezi, cu un accent deosebit pentru promovarea comunicarii funcÅ£ionale, academice, ÅŸi abilităţilor sociale.

Seriile Discursurilor Speciale

Seria Discursurilor Speciale implică prezentări care pot dura de la o oră la o zi întreagă. O varietate de subiecte adresate dintre cele mai recente probleme in autism ÅŸi dizabilitati de dezvoltare. Subiectele includ Limbajul Emotiilor, specialisti in domeniul logopediei pot învăţa despre principiile ÅŸi strategiile din spatele Analizei Comportamentale aplicate (ABA), mituri si conceptii gresite despre PECS, modul în care administratorii pot oferi cele mai bune servicii, extinderea strategiilor de discriminare a pictogramelor ÅŸi modul de tranziÅ£ie al utilizatorilor PECS la alte modalitati de comunicare.

Seriile PECS

Seriile Sistemului de Comunicare prin Schimbul de Pictograme (PECS ) constă în cursuri de formare şi consultanta în mod specific legate de înţelegerea şi utilizarea PECS. Acestea includ o prezentare generală,cursuri de formare de baza si avansate, si consultanta . De asemeni, aceasta serie include cursul de certificare PECS atât pentru nivelul de Implementator cat si de Supervizor.


Seria Abordarea Piramidală

Abordarea Piramidală a Educației

Prezentare generală a Abordării Piramidale: Crearea unor medii de predare efi

Ghid de Gestionare al Comportamentelor Inadecvate

Ghidul Profesorului de Organizare si Gestionarea clasei


Seriile Discursurilor Speciale

No workshops currently available.


Seriile PECS

Prezentare Generala PECS

PECS Basic Training

PECS Training Avansat

Recapitulare PECS, Practica si Rezolvarea Problemelor

Incorporarea PECS pe tot parcursul zilei

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.