Companies   Contact Us 


Servicii pentru Familii

Predarea abilităţilor de comunicare elevului dumneavoastră poate părea o sarcină copleşitoare. Consultanţii Pyramid pot face procesul mult mai uşor. Consultanţii noştri sunt disponibili pentru întâlniri acasă cu elevul şi/sau echipa educaţională. Consultanţa se axează în general pe stabilirea unui mediu de comunicare eficientă şi predarea abilităţilor necesare pentru a deveni un comunicator funcţional. Nivelul PECS al elevului va fi evaluat şi testat în permanenţă, cu ocazia fiecărei vizite de consultanţă. Serviciile de consultanţă sunt adecvate elevilor indiferent de nivelul abilităţilor. Serviciile la domiciliu sunt adecvate şi pentru adolescenţii şi adulţii care stau acasă sau trăiesc în mediul rezidenţial.

PECS Start-Up™: Inceputul

PECS Start-Up este adecvat elevilor care nu au mai beneficiat anterior de implementare PECS. Consultanţii noştri vor începe cu o scurtă prezentare generală a protocolului PECS, care include informaţii relevate pentru stabilirea unor medii de comunicare eficientă. Membrii familiei şi/sau specialistii vor avea ocazia de a practica fiecare fază preliminară implementării PECS, în cadrul unei sesiuni de formare structurată. Va fi efectuată o evaluare a a intaritorilor, întrucât prima lecţie va avea ca obiectiv acela de a-l învăţa pe elev să ceară un obiect preferat. Apoi vor fi efectuate etapele din Faza I împreună cu elevul, membrii familiei/specialistii/ terapeutii care participă la formare activă. Următoarele faze vor fi implementate după caz. De asemenea, vor fi evaluate cele Nouă Abilităţi Critice de Comunicare. Înainte de sfârşitul sesiunii, recomandări detaliate vor fi dezbătute cu toţi membrii echipei. În termen de două săptămâni de la consultanţă, va fi furnizat un raport cuprinzător.

PECS Check-Up™: Supervizare

Lucraţi cu elevi care se confruntă cu dificultăţi în a trece de fazele protocolului? Doriţi asistenţă în soluţionarea problemelor din ariile dificile? PECS Check-Up poate fi soluţia perfectă. Este adecvat pentru elevi care au beneficiat deja de implementarea PECS. Un consultant Pyramid va observa cum părinţii/personalul implementează PECS împreună cu elevul şi va perfecţiona practicile curente de implementare. Consultantul va discuta şi va face demonstraţii privind următoarea(le) etapă(e) a(le) PECS. În plus, vor fi evaluate şi dezbătute cele Nouă Abilităţi Critice de Comunicare. Activităţile sunt personalizate conform nevoilor specifice ale elevului, putând include lecturi, înregistrări video, joc de rol şi întrebări şi răspunsuri. După două săptămâni va fi furnizat un raport detaliat cu recomandări pentru paşii următori în formarea PECS a elevului.

Consultanţă la Domiciliu:

Doriţi asistenţă continuă în predarea abilităţilor de comunicare elevului dumneavoastră? Sau doriţi asistenţă în crearea şi/sau perfecţionarea unui mediu educaţional eficient în ambientul căminului? Consultanţa continuă în cadrul PECS şi/sau Pyramid va fi extrem de benefică. Pot fi efectuate aranjamente pentru vizite repetate, în funcţie de nevoile elevului. Sunt disponibile o varietate de opţiuni, de la vizite săptămânale la cele lunare sau anuale. Personalul nostru excepţional va lucra cu dumneavoastră pentru a găsi opţiunea perfectă pentru dumneavoastră şi elev.

Consultanţă la Distanţă:

Locuiţi în mediul rural? Sau vă aflaţi departe de consultanţii noştri locali? Nicio problemă! Pentru familiile interesate în consultanţă pentru PECS şi Abordarea Piramidală este disponibilă consultanţa la distanţă prin serviciu; live la distanţă, video, web sau telefonic. Pentru mai multe informaţii privind Consultanţa la distanţă, vă rugăm să contactaţi Pyramid Educational Consultants Romania.

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.