Companies   Contact Us 


Latest News

rssRSS Feed  Archives

Produsele Disponibile

01/23/2013

 

 

 

 

Pyramid Educational Consultants este sursa exclusiva pentru produsele ce se utilizeaza in  Sistemul de Comunicare prin Schimbul de Pictograme (PECS), precum È™i in Abordarea Piramida a EducaÈ›iei. Scopul nostru este de a furniza produse care să permită indivizilor să comunice pe tot parcursul vieÈ›ii.

Produsele Pyramid sunt acum disponibile pentru vanzare prin intermediul catalogului nostru. Pentru a vizualiza linia de produse actuale cat si pentru achiziționarea acestora, vă rugăm dati
click aici! Informatii suplimentare pot fi oferite de Psiholog Lili Covaci lcovaci@pecs.com. 

 

 

Gazduieste propriul curs

01/23/2013

Piramid Educational Consultants Romania se angajează la o formare de calitate care să răspundă nevoilor specifice organizației. Cursurile pot fi sustinute intr-o locație aleasă de dumneavoastră. Cursurile sustinute in acest context pot reduce substanțial costurile totale ale formării unui grup și pot fi adaptate pentru a satisface nevoile echipei sau organizației dumneavoastra. Programarea cursurilor este disponibila pe tot parcursul anului, și vom face tot posibilul pentru a stabilii o dată convenabila pentru ca intreaga echipa sa participe.

Pentru mai multe informaÈ›ii despre cum sa gazduiesti un curs cat È™i / sau o estimare a costurilor, vă rugăm să contactaÈ›i Psih. Lili Covaci   
lcovaci@pecs.com   , telefon 0723 671 338. 

 

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.