Companies   Contact Us 


Servicii pentru organizaţii

O varietate de servicii de consultanţă sunt disponibile pentru a satisface necesităţile organizaţiei dumneavoastră. Consultanţii noştri calificaţi au vastă experienţă în implementarea PECS şi a Abordării Piramidale într-o varietate de medii, inclusiv: şcoli publice, şcoli private, la domiciliu, centre rezidentiale si de recupereare, comunitate, clinici şi spitale. Consultanţii noştri sunt disponibili pentru întâlniri cu fiecare/toţi membrii echipei educaţionale a elevului. Consultanţa se axează în general pe stabilirea unui mediu de comunicare eficientă şi predarea abilităţilor necesare pentru a deveni un comunicator funcţional. Nivelul PECS al elevului va fi evaluat şi testat în permanenţă, cu ocazia fiecărei vizite de consultanţă. Serviciile de consultanţă sunt adecvate elevilor indiferent de vârstă şi/sau nivel al abilităţilor.

PECS Start-Up™ Inceputul:

PECS Start-Up este adecvat elevilor care nu au mai beneficiat anterior de implementare PECS. Consultanţii noştri vor începe cu o scurtă prezentare generală a protocolului PECS, care include informaţii relevate pentru stabilirea unor medii de comunicare eficientă. Membrii familiei şi/sau specialistii vor avea ocazia de a practica fiecare fază preliminară implementării PECS, în cadrul unei sesiuni de formare structurată. Va fi efectuată o evaluare a intaritorilor, întrucât prima lecţie va avea ca obiectiv acela de a-l învăţa pe elev să ceară un obiect preferat. Apoi vor fi efectuate etapele din Faza I împreună cu elevul, membrii familiei/specialistii care participă la formare activă. Următoarele faze vor fi implementate după caz. De asemenea, vor fi evaluate cele Nouă Abilităţi Critice de Comunicare. Înainte de sfârşitul sesiunii, recomandări detaliate vor fi dezbătute cu toţi membrii echipei. În termen de două săptămâni de la consultanţă, va fi furnizat un raport cuprinzător.

PECS Check-Up™ Supervizare:

Lucraţi cu elevi care se confruntă cu dificultăţi în a trece de fazele protocolului? Doriţi asistenţă în soluţionarea problemelor din ariile dificile? PECS Check-Up poate fi soluţia perfectă. Este adecvat pentru elevi care au beneficiat deja de implementare PECS. Un consultant Pyramid va observa cum personalul implementează PECS împreună cu elevul şi va oferi recomandări pentru evoluţia ulterioară. Consultantul va discuta şi va face demonstraţii privind următoarea(le) etapă(e) a (le) PECS. În plus, vor fi evaluate şi dezbătute cele Nouă Abilităţi Critice de Comunicare. Activităţile sunt personalizate conform nevoilor specifice ale elevului, putând include lecturi, înregistrări video, joc de rol şi întrebări şi răspunsuri. După două săptămâni va fi furnizat un raport detaliat cu recomandări pentru paşii următori în implementarea PECS a elevului.

Consultanţă în sala de clasă:

Doriţi asistenţă continuă în predarea abilităţilor de comunicare ale elevului dumneavoastră? Sau doriţi asistenţă în crearea şi/sau perfecţionarea unui mediu educaţional eficient în sala de clasa? Consultanţa continuă în cadrul PECS şi/sau Pyramid va fi extrem de benefică. Pot fi efectuate aranjamente pentru vizite repetate, în funcţie de nevoile elevilor. Sunt disponibile o varietate de opţiuni, de la vizite săptămânale la cele lunare sau anuale. Personalul nostru excepţional va lucra cu dumneavoastră pentru a găsi opţiunea perfectă pentru dumneavoastră şi elevi.

Clase Certificate Pyramid:

Certificarea unei clase în metoda Pyramid este un serviciu intensiv şi cuprinzător, care include atât formare, cât şi consultanţă. Întreg personalul va participa la Abordarea Piramidală: pachetul de creare a unor medii eficiente de predare cu durata de 5 zile vă va învăţa cum să stabiliţi un mediu eficient de învăţare. După care, unul dintre consultanţii noştri va îndruma clasa în implementarea tuturor componentelor explorate în decursul sesiunilor de formare. Certificarea este acordată odată ce clasa demonstrează că a inclus toate componentele Abordarii Piramidale a Educatiei.

Consultanţă in Comunitate:

Este imperativ ca elevii noştri cu dizabilităţi de dezvoltare să înveţe să asimileze abilităţile necesare pentru a fi independenţi în comunitate. Consultanţii noştri vor evalua nivelul curent de funcţionare a elevului în cadrul unei incursiuni în comunitate. Vor fi efectuate recomandări de stimulare a independenţei, inclusiv în aspecte de comunicare, participare şi comportament adecvat.

Consultanţă la Distanţă:

Locuiţi în mediul rural? Sau vă aflaţi departe de consultanţii noştri locali? Nici o problemă! Pentru organizaţiile interesate în consultanţă pentru PECS şi Abordarea Piramidală este disponibilă consultanţa la distanţă prin serviciul live la distanţă, video, web sau telefonic. Pentru mai multe informaţii privind Consultanţa la Distanţă, vă rugăm să contactaţi Pyramid Educational Consultants Romania.

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.