Companies   Contact Us 


Saff-ul Nostru

Andy Bondy, Ph.D.
Lori A. Frost, M.S., CCC/SLP
Lili Covaci

Andy Bondy, Ph.D.

Andy Bondy este presedinte si co-fondator al Pyramid Educational consultants Inc. Dr. Bondy este un lider inovator in domeniul autismului si al analizei comportamentale aplicate. Timp de 14 de ani a fost directorul unui intreg sitem public scolar pentru elevi afectati de autism. Este co-autorul manualului PECS. Deasemenea a scris cartea Pyramid Approach to Education (Abordarea Pirmidală a Educației) un manual de training ce ofera o orientare holistica pentru dezvoltarea de medii eductionale eficiente, imbinand analiza comportamentala aplicata cu activitati functionale si crearea strategiilor de comunicare. Dr. Bondy a obtinut masterul si doctoratul de la UNC Greensboro, si-a efectuat internship-ul l in anul 1976 la Universitatea din Kansas Medical Center. Dr. Bondy a prezentat numeroase lucrari, lecturi si workshop-uri regionale, nationale si internationale.


Lori A. Frost, M.S., CCC/SLP

Lori Frost este vicepresedinte si co-fondator al Pyramid Educational Consultants, Inc. Este co-autor al Manualului de Training PECS. Ea a fost forta conducatore ce s-a aflat in spatele creerii acestui sitem unic ce permite copiilor cu abilitati limitate de comuniare sa initeze comunicarea cu profesorii, parintii si colegii. Doamna Frost are o vasta experienta in training-uri pe comunicare si analiza comportamentala aplicata. A fost parte activa la numeroase pachete de formare concepute pentru a preda abilitati lingvistice si academice. Doamna Frost a primit BA in patologia limbajului si audiologie la Universitatea din Arkansas, si MS in patologia limbajului si vorbirii de la Universitatea din North Carolina la Chapel Hill in anul 1982. A lucrat ca logoped patologic in numeroase medii scolare atat private cat si publice. Ca si Consultant PECS a calatorit in intraga lume, oferind training-uri referitoare la PECS si Abordarea Piramidala a Educatiei. Ea a prezentat numeroase lucrari si prelegeri cu privire la autism si comunicare fiind este co-autorul multor articole si capitole, este respectata de catre profesionistii in domeniu ca lider in sistemele de comunicare functionala.


Lili Covaci

Director Pyramid Eductional Consultants Romania si Consultant PECS, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul persoanelor cu disabilitati.


Caricatures were done by George and Matt at Caricatureking.com

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.