Companies   Contact Us 


Prezentare generală a Abordării Piramidale: Crearea unor medii de predare efi

Această prezentare este adecvată pentru toţi membrii echipei, interesati de o introducere în elementele şi filozofia Abordării Piramidale a Educaţiei.

Aceasta este o prezentare generală despre cum sa creati un mediu de predare eficient pentru elevii cu autism şi / sau alte dizabilităţi legate de de dezvoltare. Consultantul Pyramid va începe prin a discuta pe scurt baza Abordării Piramidale a Educaţiei,acesta include activităţilor funcţionale, sistemele de intarire, abilităţi de comunicare si socializare, comportamente inadecvate contextului şi alternative ale acestora. O descriere a elementelor de vârf ale piramidei,aceasta include generalizarea,crearea de lecţii eficiente, strategii specifice de predare, minimalizarea şi corectarea erorilor, precum şi colectarea şi analiza datelor. Vă rugăm să reţineţi că aceasta este doar o prezentare generala şi nu este conceput training de instruire.

Ce veti învăţa:

Agenda: 2-4 ore


Current Listings:

Sorry no current listings available

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.