Companies   Contact Us 


PECS Basic Training

Acest training intensiv de 2 zile este creat pentru a preda participanților teoria din spatele Sistemului de Comunicare (PECS) si protocolul pentru implementarea adecvată a celor șase faza PECS.

Sistemul de Comunicare prin Schimbul de Pictograme (PECS) este un pachet de training concentrat asupra limbajului, care este folosit pentru a preda rapid abilitați de comunicare celor cu limbaj funcțional limitat. PECS promoveaza comunicarea in context social, fara a fi nevoie de training de abilitați preachiziționate. Training-ul PECS incepe prin a preda cerea spontană, si merge mai departe prin a preda funcții de comuniare adiționale precum a raspunde la intrebarii si comentariu. Un beneficiu in plus pentru prescolarii afectați de autism si alte dizabiltați legate de dezvoltare este ca un numar mare achiziționeaza limbajul independent. Participanții vor invata cum sa implementeze cele sase faze PECS, inclusiv adjectivele, prin demonstrația prezentatorului, exemple video si oportunitați pentru joc de rol. Participanții vor pleca de la acest trining cu o mai buna intelegere despre cum sa implementeze PECS cu persoanele afectate de autism,dizabilitați de dezvoltare si/sau abilitați limitate de comunicare.

Ce veti invata:

Agenda: 8:00-16:00

Taxa include:

  Taxa:Specialisti 1000 Ron    Parinti: 750 Ron    Studenti:850 Ron


Current Listings:

Sorry no current listings available

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.